Web Analytics

content

content


     
Stichting Promotie van Vreeswijk    Stichting Promotie Vreeswijk
Vreeswijk - Zuid Nieuwegein
 

Toerisme & Bedrijvigheid
Beeld & Historie
Contact & Route
Koninginnedag
Op koninginnedag zijn er in Vreeswijk weer veel leuke en bijzondere activiteiten te doen en te zien. Zo is de grootste Nederlandse vlag van Nederland te bewonderen en organiseren de bewoners van diverse straten in Vreeswijk themaspelen en treden die dag diverse bands op. Veel sportverenigingen zullen demonstraties houden en er wordt weer een wedstrijd paalzitten georganiseerd. Voor de kleintjes zijn er gratis attracties, een goochelaa r en een wedstrijd met mooie prijzen. En natuurlijk is tot 16.00 uur weer de gezellige vrijmarkt.

Je kan op de vrijmarkt je spulletjes verkopen op je eigen kleedje. Wil je het iets comfortabeler en zonder de hele nacht je plekje vrij te moeten houden, dan kan je een kraam huren. Je kan er nu al een reserveren, wees erbij voordat ze allemaal besproken zijn!
Voor handelaren is het verboden om op de vrijmarkt plaats te nemen. In het gebied is op een afzonderlijk gedeelte ruimte voor kramen en standplaatsen aangewezen voor commercie, verenigingen en niet-handelaren.
Voor meer informatie zie: www.koninginnedagvreeswijk.nl .
-----------------------------------------------------
Bevrijdingsfeest in Nieuwegein
Een groep actieve Vreeswijkers en andere Nieuwegeiners verenigd in de Stichting 5 mei Comité is nu al druk bezig met de voorbereidingen voor de feestelijkheden.

4 mei - Dodenherdenking; bijeenkomst op de Algemene Begraafplaats Vreeswijk.

5 mei - Bevrijdingsfeest; live muziek op diverse plekken; kinderactiviteiten; shows. Feestavond op het Raadhuisplein met diverse optredens.

6 mei - ’s avonds openluchtprogramma in de Dorpsstraat Vreeswijk.

7 mei - De strijd om Vrijheid en Democratie in deze tijd. Bijeenkomst met jonge veteranen over de inzet van de Nederlandse krijgsmacht voor vredesmissies in het buitenland. Mogelijkheid tot bezichtiging va het kampement van Triple A en Der Windhund.

8 mei - Rondrit met militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog m.m.v. Keep Them Rolling. Levende Geschiedenis: scènes uit de Tweede Wereldoorlog in de Dorpsstraat van Vreeswijk. Diverse optredens op verschillende locaties. Mogelijkheid tot bezichtiging va het kampement van Triple A en Der Windhund. Feestavond op het Raadhuisplein met diverse bands en muzikanten.

9 mei - Mogelijkheid tot bezichtiging va het kampement van Triple A en Der Windhund. Afsluitende (nagespeelde) velddienst op het kampement van de gevechtsgroep Triple A.

Voor meer informatie zie: www.stichting5meinieuwegein.nl.
------------------
Sinterklaasintocht
Op de zaterdag, zo'n 2 weken, voor 5 december wordt Sinterklaas ingehaald in Vreeswijk.

Voor meer informatie zie: www.

------------------------------------------------------------------------
Vreeswijk bij Kaarslicht
Op de 2de woensdag in december wordt in Nieuwegein-zuid, in het voormalige sluizen- en schippersdorp Vreeswijk elk jaar Vreeswijk bij Kaarslicht georganiseerd. Zodra het donker wordt zullen alléén duizenden kaarsen en fakkels branden langs de straten, kaden, de drie historische sluizen, op schepen en in de historische gevels. De normale straatverlichting is dan uitgeschakeld. Voor meer informatie zie: www.vreeswijkbijkaarslicht.nl.

-------------------------------------------------

Vreeswijk 
Copyright © 2010 Dadomoto | Powered by Designbase | Over de stichting | Contact & Route | DisclaimerAbonneer op onze RSS Feed
 

anavar dosering

plus folder volgende week

cabergolin bodybuilding

Vve laadpaal advies

Link toevoegen

Link toevoegen